סגנון: Barley Wine Barrel Aged
אלכוהול: 11.2%
שמרים: תסיסה עילית, אייל
מראה: נחושת שקופה ומבריקה
אף: ארומה עשירה ומורכבת, טופי אלכוהולי, מאלט עשיר, וניל, קוקוס וניחוח וויסקי עדין
טעם: אינטנסיבי ומורכב, חמימות אלכוהולית בתחילה עם הרבה שכבות של טעמים, ברנדי מריר, טופי, קרמל כהה עם אגוזיות מרומזת, וניל, קוקוס, מתיקות מעודנת ומאוזנת במרירות עדינה, גוף מלא וחלק, סיומת עגולה וארוכה.
כדי להנות ממנה במיטבה כדאי לשתות אותה לא קרה מדי, עם גבינה חריפה ליד, וממריאים…
כל שנה יוצאת מהדורה חדשה של בארלי ווין שמתבגרת בעץ אלון וכל מהדורה שונה במקצת מקודמתה. ובמקרה הספציפי בחביות שהתבגר בהן וויסקי, זה בלנד מ-3 מקורות של חביות, חביות ברבן, חביות וייסקי שיפון (rye) וחביות של וויסקי ישראלי ממזקקת מילק אנד האני.
הבירה התבגרה בחביות הללו במשך כחצי שנה וקיבלה מהן אופי מיוחד ועושר יוצא דופן.
גם את הארומות האופייניות לחביות עץ אלון אמריקאי – וניל, קוקוס וגם את השפעת העץ על גוף הבירה ומעט מתיקות וגם רמזים לכך שהיה וויסקי בחביות.
הטעמים השולטים הם קשת טעמי המאלט עם טופי, קארמל, דבש ורמזים של וניל וקוקוס ושל וויסקי. בירה בעלת גוף מלא וקטיפתי וסיומת ארוכה. את הבירה מומלץ לשתות בכוסות בלון קטנות, כמו אלו של ברנדי ועל מנת ליהנות מכל עושר הטעמים מומלץ לשתותה בטמפרטורת החדר.