יוזם המבשלה הוא אורי שגיא, בעברו טייס בחיל האוויר, המתעסק בבירה כתחביב כ-25 שנים, במהלכן ביקר ולמד בירה ברחבי העולם. בשנים האחרונות התחיל לבשל בירה בביתו בכמויות קטנות. האהבה הרבה לבירה וההכרות ארוכת השנים עם בירה איכותית ברחבי העולם באה לידי ביטוי בבירה המופלאה שייצר. לאחר שנים רבות של שירות בחיל האוויר החליט אורי להפוך את התחביב למקצוע. במהלך 2008 למד אורי טכנולוגיית ייצור בירה באופן ממוסד ב- Siebel Institue of Technology וסיים בהצלחה את מבחני ההסמכה. הבירה שלנו פותחה ועוצבה ע"י אורי והוא ממשיך להשקיע בעיצוב סגנונות וטעמים נוספים שיתווספו בהמשך.

בתהליך הפיכת הרעיון למציאות חברו לאורי שלושה אנשים יקרים. אביאם סלע, גם הוא טייס בחיל האוויר, חובב ואספן וויסקי סינגל מאלט ומומחה גדול בתחום זה. יורם וארי רזין, מבכירי המסעדנים בארץ שהתשוקה לאיכות מובילה אותם בכל תחומי עיסוקם.

צוות המבשלה מונה כיום כ 13 עובדים, עובדי ייצור, אריזה ומשרד שכולם יחד תורמים את חלקם ליצירת בירה ישראלית מעולה.